Cisco wil Skype overnemen

Gonsde een paar dagen geleden het gerucht over Google die VoIP wil gaan aanbieden nog op internet rond, zojuist las ik een bericht dat Cisco Skype wil overnemen. Ook Google zou al interesse hebben getoond maar durfde het niet aan vanwege anti-trust wetgeving. Er is momenteel veel te doen op de markt van VoIP. Grote organisaties zien steeds meer VoIP als een onmisbare dienst om te communiceren. Bijzonder is wel dat Skype zelf aangeeft dat maar 6% van haar gebruikers betaald voor haar dienst.

Hoe je het dus ook wend of keert. Hoe mooi de techniek ook is, je ontkomt er niet aan dat VoIP net als e-mail meer en meer een dienst wordt die het gewoon moet doen tegen de laagste prijs. Nu is dat op zich niet erg. Want laten we nu eerlijk zijn, niets is toch leuker dan zo goedkoop mogelijk te kunnen bellen als bedrijf?

En als je dan ook nog eens allerlei vernuftige technische hoogstandjes kunt realiseren door een slimme en flexibele oplossing in huis te nemen die mee groeit in de tijd, de vooruitgang en het bedrijf… Ja inderdaad ik ben en blijf een Swyx-o-holic.

P.S. Interesse om Skype te gebruiken bij Swyx? Dat kan, er is software van Skystone in de handel die dat mogelijk maken.

Over Wilco Steenbergen accountmanager Voip & Data Adfocom Automatisering

Een Swyx-o-holic is iemand met de overtuiging dat SwyxWare een superieur systeem is. Dat alle andere systemen slechts een schaduw van de zuivere programmeercode zijn. De overtuiging is gebaseerd op een document genaamd "SwyxWare.pdf '. De echte Swyx-o-holic is er van overtuigd dat op een dag het ware pad van programmeren gevonden wordt en na deze openbaring zullen er nooit meer enige bugs in software te vinden zijn. Anderen zijn er van overtuigd dat het gewoon een systeem is waar telefoongesprekken beter mee gevoerd kunnen worden....
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s